avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... studii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

studii

Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot sa ma inscriu si sa urmez cursurile Academiei de Politie si Pompieri,in situatia in care sunt deja in anul I la Facultatea Politehnica din Tm,pe loc fara taxa.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:00, 1 Iunie 2014
Simplu. Renuntati la actuala facultate, va inscrieti la conscursul de admitere de la Academie, iar in fisa de inscriere declarati ca nu ati facut nicio facultate, deci implicit nu ati beneficiat de nicio subventie. Daca va pune (nu stiu cum este la Academie) sa dati o declaratie cum ca nu ati beneficiat de subventie, dati-o si negati ca ati beneficit. Nu o sa verifice nimeni, niciodata. Insa sa fiti atenti, sa nu cumva sa pomeniti vreodata cuiva ca ati beneficit de subventie un an la Politehnica. Nu exista un sistem centralizat pentru verificare, ci totul poate pleaca de la o sesizare.
Incercati sa va adresati rectorului universitatii la care doriti sa va transferati. Aceeasi specializare se poate.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingradirea unui drept potyzzor00 potyzzor00 Buna ziua. acum 2 ani am vrut sa particip la concursul de admitere la Academia de Politie A.I.Cuza iar dupa testarea psihologica ,la care am declarat admis, cu ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la educatie Ganryu Ganryu Buna ziua.De curand,de prin Iunie am ales sa dau admiterea la Academia de Politie \\"Alexandru Ioan Cuza\\",in urma terminarii unei facultati bugetate de la ... (vezi toată discuția)