avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

Detin un autoturism Ford Focus pe care doresc sa il vand. Autoturismul cu provenienta Belgia, a fost prima data inmatriculat in Romania in 2004, in judetul Cluj. In anul 2008, dupa ce l-am achizitionat, eu l-am inmatriculat in Neamt. Ce taxe trebuie sa plateasca cel care va cumpara autoturismul de la mine? Trebuie sa plateasca taxa de mediu?#-o
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:37, 31 Mai 2014
Va plati timbru de mediu. Daca motorul e euro2 suma nu va fi deloc mica!
Vedeti aici :
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru auto ZENODRAGOS ZENODRAGOS In luna mai 2009 am achizitionat, pe societate, un autoturism Ford Focus, benzina, 1600 cc, in Leasing Financiar, pana in mai 2013 ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu sorinake20 sorinake20 Detin autoturism euro2 produs in Romania (Matiz) inmatriculat prima data in 13.10.2005 de catre primul proprietar. In data de 04.02.2008 am cumparat ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina silvia99 silvia99 la vanzarea unui ford focus din 2004, inmatriculat in ro din 2004, masina aflata la cel de-al doilea proprietar, se plateste vreo taxa de mediu/timbru? pretul ... (vezi toată discuția)