avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

Detin autoturism euro2 produs in Romania (Matiz) inmatriculat prima data in 13.10.2005 de catre primul proprietar. In data de 04.02.2008 am cumparat autoturismul inmatriculandu-l pe numele meu. Mentionez ca la inmatriculare eu nu am platit nicun fel de taxa de mediu.
Intrebare: in situatia in care acum doresc sa vand autoturismul, urmatorul proprietar va fi nevoit sa achite vreo taxa (timbru de mediu)?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sorinake20 , utilizator 19:58, 18 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu andreeaolariu andreeaolariu Detin un autoturism Ford Focus pe care doresc sa il vand. Autoturismul cu provenienta Belgia, a fost prima data inmatriculat in Romania in 2004, in judetul ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu 2015 marian112 marian112 Buna ziua, detin un autoturism care a fost inmatriculat intr-un alt judet de catre o alta persoana pt prima data in Romania pe 19.12.2007, nu stiu daca s-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu autoturism asimov asimov Buna seara! Dau buzna aici cu o intrebare... As dori sa recuperez taxa mediu/timbru mediu pentru un autoturism. Am urmatoarele informatii: - masina a ... (vezi toată discuția)