avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... timbru mediu 2015
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

timbru mediu 2015

Buna ziua, detin un autoturism care a fost inmatriculat intr-un alt judet de catre o alta persoana pt prima data in Romania pe 19.12.2007, nu stiu daca s-a platit sau nu taxa de prima inmatriculare pt ca eu l-am achizitionat in 05.2012, an in care autoturismele au fost scutite de taxa de prima inmatriculare sau timbru de mediu, deci nu a fost nevoie sa prezint nimic doveditor. Acum vreau sa vand autoturismul, viitorul proprietar va plati timbru de mediu ?
Cel mai recent răspuns: florinel888 , utilizator 04:43, 12 Ianuarie 2015
Daca ultimul proprietar a recuperat taxa de pe masina cat timp a fost pe numele lui da va treebui sa plateasca taxa din nou. Va trebui sa te duci cu seria de la sasiu si sa intrebi la RAR despre recuperarea taxei la acea masina pentru ca urmatorul proprietar sa stie ce are de facut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu auto furat din strainatate alin_mocanu alin_mocanu Buna ziua! In anul 2010 am cumparat un autoturism din Targul Auto Vitan, de la o persoana fizica din Romania, autoturismul fiind inmatriculat in Germania, dar ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu radiush radiush Detin un autoturism cu prima inmatriculare in 07.2006. Achizitionat si inmatriculat de mine la data 06.2011 fara plata unei taxe de inmatriculare. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Se mai plateste timbru de mediu daca s-a platit taxa de poluare ? Boldea Boldea Buna ziua, Cazul meu este urmatorul: Am achizitionat un autoturism avand prima inmatriculare inregistrata in 03.2002 de la (B). (B) a achizitionat auto de ... (vezi toată discuția)