avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu administratorul de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu administratorul de bloc

Buna ziua,
Am o problema cu administratorul de bloc , daca ma puteti ajuta , multumesc anticipat .
Am un apartament inchiriat , chiriasii sunt 3 persoane , dar de cateva luni adrministratorul le-a trecut 7 , iar luna trecuta 9 persoane la intretinere . am fost cu o plangere la administrator si spune ca sunt multi in apartament mereu , dar nu are nici o dovada ! Nici chiriasul nu are dovada ca nu sunt ...si totusi chiriasul vrea sa place din cauza ca sunt trecuti multe persoane pe nedrept .
Are dreptul administratorul sa treaca mai multe persoane la intretinere ...fara dovada ca sunt mai multe persoane decat in contract ?
S-au strans multi bani la intretinere si nu stiu cum pot rezolva asta problema legal , ce sfat imi puteti da !

Astept raspunsul dvs.. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:23, 1 Iunie 2014
Vorbiti si cu vecinii, vedeti ei ce spun.
Problema asta cu persoanele la intretinere este destul de greu de demonstrat.
In mod normal proprietarul trebuie sa declare nr. persoanelor care locuiesc sau stau in apartament mai mult de 15 zile, dar, din pacate, proprietarul care are chiriasi nu stie ce fac acestia zi de zi in apartament, daca locuiesc atatia cati au spus initial sau pe langa ei au mai adus si pe altii.

Ma gandesc ca vecinii stiu mai bine decat dv. cam cine locuieste zi de zi acolo si, probabil, au facut presiune pe administrator sa treaca mai multe persoane la intretinere.

Mai degraba cred ca aveti probleme cu chiriasul decat cu administratorul si, in acest caz, e mai bine sa-l lasati sa plece si sa va vina niste chiriasi care sa nu va produca probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasul si propietarul: sustragerea de la plata bucurescu bucurescu buna seara, am inchiriat un apartament unei familii compuse din 4 membrii. De anul trecut si pana in prezent la intretinere chiriasul a declarat doar 3 pers. ... (vezi toată discuția)
Adeverinta asociatia de proprietari ileanaserban ileanaserban Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: tatal meu este in proces de partaj cu mama mea, care a parasit domiciliul acum 20 de ani. Au divortat ... (vezi toată discuția)
Numar persoane la intretinere nek4you nek4you Am urmatoarea situatie : la intretinerea aferenta lunii octombrie m-am trezit ca trebuie sa platesc intretinerea pentru 4 persoane si nu pentru 2 cat locuiesc ... (vezi toată discuția)