Buna ziua,
Am o problema cu administratorul de bloc , daca ma puteti ajuta , multumesc anticipat .
Am un apartament inchiriat , chiriasii sunt 3 persoane , dar de cateva luni adrministratorul le-a trecut 7 , iar luna trecuta 9 persoane la intretinere . am fost cu o plangere la administrator si spune ca sunt multi in apartament mereu , dar nu are nici o dovada ! Nici chiriasul nu are dovada ca nu sunt ...si totusi chiriasul vrea sa place din cauza ca sunt trecuti multe persoane pe nedrept .
Are dreptul administratorul sa treaca mai multe persoane la intretinere ...fara dovada ca sunt mai multe persoane decat in contract ?
S-au strans multi bani la intretinere si nu stiu cum pot rezolva asta problema legal , ce sfat imi puteti da !
Vorbiti si cu vecinii, vedeti ei ce spun.
Problema asta cu persoanele la intretinere este destul de greu de demonstrat.
In mod normal proprietarul trebuie sa declare nr. persoanelor care locuiesc sau stau in apartament mai mult de 15 zile, dar, din pacate, proprietarul care are chiriasi nu stie ce fac acestia zi de zi in apartament, daca locuiesc atatia cati au spus initial sau pe langa ei au mai adus si pe altii.
Ma gandesc ca vecinii stiu mai bine decat dv. cam cine locuieste zi de zi acolo si, probabil, au facut presiune pe administrator sa treaca mai multe persoane la intretinere.
Mai degraba cred ca aveti probleme cu chiriasul decat cu administratorul si, in acest caz, e mai bine sa-l lasati sa plece si sa va vina niste chiriasi care sa nu va produca probleme.