avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Probleme declaratia 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Probleme declaratia 394

in luna martie am stornat din declaratia 300 o factura din anul 2013 care fusese inregistrata eronat pe regularizari aceasta fiind singura operatiune inregistrata in luna martie,firma nu mai are activitate si zilele trecute am primit de la ANAF notificare ca nu am depus declaratia 394,am discutat cu cei de la ANAF si raspunsul a fost programul a intocmit notificarea si nu au ce sa-mi faca am avut miscare pe decontul de TVA.Din cate stiu eu sunt obligata sa fac rectificativa la 394 pentru perioada din care provine factura .Ce pot face ca sa rezolv problema?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:21, 2 Iunie 2014
In decontul 300 din martie 2014 unde ati trecut stornarea?
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2014
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornare cheltuiala din luna 05/2013 szellm szellm Buna, am de stornat urmatoarea formula ctbila ptr ca nu s-a inergistrat TVA-ul . 628=401 20 lei Va rog frumos ajutati-ma cu un sfta cum sa o fac aceasta ... (vezi toată discuția)
Factura inregistrata gresit denisa2011 denisa2011 buna ziua in luna martie 2012 am inregistrat o factura fiscala cu 100 de lei in plus fara tva cum fac sa coerctez aceasta eroare am facut 4111=4427 -24 si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eronata a unei facturi ANCAMARINETE ANCAMARINETE buna ziua, cum pot proceda in cazul in care am inregistrat o fact din luna noiemb in luna oct?cat este de grav? (vezi toată discuția)