avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Taxe carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Taxe carte de identitate

bunà ziua.as dori sà stiu care sunt taxele in romania pentru schimbarea càrtii de identitate la termen,cat si in regim de urgentà,dar mai ales dupà cate zile obtin cartea de identitate,in ambele cazuri. và multumesc. (intrucat am primit mereu sfaturi bune,continui sà intreb pe acest forum)multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:02, 3 Iunie 2014
Va trimit direct la sursa :
[ link extern ]
multumesc!!!!
Nu exista regim de urgenta deci nici taxa de urgenta la eliberarea cartilor de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de identitate in regim de urgenta + taxe PaulAnatripsis PaulAnatripsis Buna ziua, am urmarit pe forum o discutie referitoare la urgentarea eliberarii C.I , se poate urgenta sau nu? ce inseamna urgentare pe baza de motiv..trebuie ... (vezi toată discuția)
Durata eliberarii cartii de identitate sarbuscalarissa sarbuscalarissa Buna ziua. As dorii sa stiu si eu, daca ma poate ajuta cineva, care este durata de eliberare a cartii de identitate si mai ales daca se poate face in regim de ... (vezi toată discuția)
Trecere granita cu carte de identitate provizorie lucicasandor lucicasandor As dori sa stiu daca cu cartea provizorie de identitate se poate trece frontiera (vezi toată discuția)