avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificat de grefa - model, diferenta dintre el si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificat de grefa - model, diferenta dintre el si certificatul de minuta

Buna ziua,care este diferenta intre un certificat de grefa si certificatul de minuta?Va rog sa mi postati un model de cerere pentru eliberarea certificatului de grefa.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 10:55, 4 Iunie 2014
Certificatul de grefa va atesta date despre dosar (parti, obiect, termen), precum si o eventuala solutie pronuntata in cauza ca urmare a minutei.

Nu exista un model prestabilit, ci puteti formula o cerere scrisa de mana sau tehnoredactata prin care solicitati ceea ce va intereseaza.
Intervenție moderator

Vă rog să respectați regulamentul de postare și să nu mai postați același mesaj de mai multe ori. Dacă mai aveți nelămuriri în legătură cu același subiect după ce ați primit răspuns, continuați discuția începută. Am șters mesajul dublat.

Mulțumesc anticipat.

Gabriela Pintea

freeelis a răspuns:
Domnule Preşedinte,

Subsemnatul _________, în calitate de _________ (reclamant sau, după caz, pârât, intervenient, apelant, recurent, contestator, revizuent, intimat etc.) în dosarul nr. ____/_____ al acestei instanţe, cu termen de judecată la data de _________, vă rog să-mi aprobaţi
Eliberarea unui certificat de grefă
din care să rezulte existenţa pe rolul instanţei a acestui dosar, părţile, obiectul său şi termenul de judecată acordat/ solutia pronuntata in dosarul mai sus mentionat .
Menţionez că certificatul solicitat îmi este necesar ___________

Temeiul de drept: Îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. C. proc. civ.

Anexez alăturat chitanţa de plată a taxei judiciare de timbru de ______ lei şi timbrul judiciar de ______ lei.

Semnătura,

Domnului Preşedinte al Judecătoriei/Tribunalului/Curţii de Apel /Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie _____________

Sursa modelului:
[ link extern ]

avnic a răspuns:
Colegul care a raspuns a fost foarte amabil,facand un efort pt a va redacta un model de cerere eliberare certificat grefa,solutia mai simpla era sa-l cumparati gata redactat de la un centru de copiat acte din interiorul instantei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca primesc la judecatorie declaratii indescifrabile? ContSters414820 ContSters414820 Declaratiile martorilor nu le pot citi sunt indescifrabile.presedinta de tribunal mi-a spus ca daca ea poate citi declaratiile si eu trebuie sa le pot ... (vezi toată discuția)
Lnformarea reclamatului de chemare in judecata aser aser Am informat pîritul CNADNR ca am facut Plîngere contraventională împotriva unui anumit pv al său comunicîndu-i nr de dosar al plingerii si judecatoria ... (vezi toată discuția)
Consecintele neprezentarii in instanta mzl mzl buna ziua, in cazul neprezentarii la proces a paratului, ce se poate intampla rau pentru acesta? (vezi toată discuția)