avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca primesc la judecatorie declaratii indescifrabile?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca primesc la judecatorie declaratii indescifrabile?

Declaratiile martorilor nu le pot citi sunt indescifrabile.presedinta de tribunal mi-a spus ca daca ea poate citi declaratiile si eu trebuie sa le pot citi.Dupa mine si-a batut joc de mine fiind fara avocat.Pot cere obligatoriu sa-mi fie tiparite acele declaratii ca sa le pot citi?Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:02, 2 Ianuarie 2017
Declaratiile martorilor sunt consemnate de grefier si redactate la calculator banuiesc ca va referiti la inscrisuri depuse de parti daca sunt scrise de mana ilizibil dar acestea nu pot fi considerate declaratii.
Buna ziua,,deci pot cere ca acele inscrisuri indescifrabile scrise de martori sa fie scrise descifrabile pe calculator ca sa pot sti de ce sunt invinuit?
Intervenţie moderator

@ szabop

Mai jos puteţi citi pct. 3.3 din regulamentul de postare, regulament pe care am rugămintea să îl citiţi şi să îl respectaţi.
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Am șters subiectul dublat și am postat mesajele mai jos.

Mulţumesc anticipat!

Gabriela Pintea

szabop a scris:
Am contestat o amenda la tribunal declaratiile martorilor fiind indescifrabile ,au fost scrise parca cu picioarele ,sunt in limba romina ,tribunalul e obligat sa-mi prezinte acele invinuiri scrise de mina martorilor descifrabil ca sa le pot si eu citi sau nu sunt obligati??Multumesc mult.

adisan a răspuns:
Nu sunt obligați dar puteți să invocați în proces acest fapt. Puteți să cereți pârâtului să prezinte o transcriere a acelor declarații, declarații pe care se susțin concluziile procesului-verbal de contravenție.
Ar trebui să dați mult mai multe detalii pentru a primi un răspuns și nu aprecieri generale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

consecintele neprezentarii paratului la interogatoriu ContSters338989 ContSters338989 Paratul nu se prezinta la interogatoriu.Care sunt consecintele? Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( nu este necesar sa editati ... (vezi toată discuția)
Sunt in evidenta cu dementa si psihopat cu depresie ContSters414820 ContSters414820 Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la un avocat din oficiu ,am pensia de invaliditate de 470lei si sunt sub tratament.Am primit 2 amenzi si la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Acte necesare contestatie sanctiune disciplinara fremnor fremnor La o contestatie privind o sanctiune disciplinara ,trebuie depuse si acte ce dovedesc identitatea adica copie legalizata la notar dupa cartea de ... (vezi toată discuția)