avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt in evidenta cu dementa si psihopat cu depresie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt in evidenta cu dementa si psihopat cu depresie

Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la un avocat din oficiu ,am pensia de invaliditate de 470lei si sunt sub tratament.Am primit 2 amenzi si la judecatorie presedintele de judecata si-au batut joc de mine Declaratiile martorilor fiind indescifrabile mi-au spus ca ca daca ea o poate citi si eu trebue sa le pot descifra si citi.Acum am inaintat recurs care va merge la tribunal acolo pot cere un avocat din oficiu ? De 20 de ani vecini i-si bat joc de mine.cu politie cu tot.Vamultumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:36, 10 Decembrie 2016
Buna ziua,
Solicitati ajutor public judiciar printr-o cerere atasand cupon pensie, declaratie ca nu aveti alte venituri si o adeverinta de la administratia financiara in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca primesc la judecatorie declaratii indescifrabile? ContSters414820 ContSters414820 Declaratiile martorilor nu le pot citi sunt indescifrabile.presedinta de tribunal mi-a spus ca daca ea poate citi declaratiile si eu trebuie sa le pot ... (vezi toată discuția)
Cerere de ajutor public judiciar marusca marusca Vecina mea se confrunta cu urmatoarea problema: are o pensie de 400 ron ,nu mai are are nici un alt venit si o restanta la intretinere de 1400 ron la ... (vezi toată discuția)
Divortul silviu35 silviu35 AM o fetita de 7 ani,eu nu am nici un venit nu pot lucra am un certificat am boala AM S, nu mai locuiesc cu sotul de 5 ani si fetita e la mine. CA sa ... (vezi toată discuția)