avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acte necesare contestatie sanctiune disciplinara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acte necesare contestatie sanctiune disciplinara

La o contestatie privind o sanctiune disciplinara ,trebuie depuse si acte ce dovedesc identitatea adica copie legalizata la notar dupa cartea de identitate,sau certificatul de nastere? Ce alte acte mai trebuie depuse?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:38, 30 Iunie 2015
Nu trebuie sa depuneti acte care sa dovedeasca identitatea, in dreptul muncii sarcina probei ii revine angajatorului, asadar dvs. practic ar trebui doar sa faceti contestatia, sa va expuneti punctul de vedere si sa atasati decizia de sanctionare disciplinara.
Pentru actiunea in instanta:
- cererea de chemare in judecata (contestatia privind decizia de sanctionare)
- copie de pe decizia de sanctionare

Cererea de chemare în judecată va cuprinde, printre altele, numele şi prenumele, domiciliul sau reşedinţa părţilor ori, pentru persoane juridice, denumirea şi sediul lor. De asemenea, cererea va cuprinde şi codul numeric personal sau, după caz, codul unic de înregistrare ori codul de identificare fiscală, numărul de înmatriculare în registrul comerţului sau de înscriere în registrul persoanelor juridice şi contul bancar ale reclamantului, precum şi ale pârâtului, dacă părţile posedă ori li s-au atribuit aceste elemente de identificare potrivit legii, în măsura în care acestea sunt cunoscute de reclamant.

Cererea de chemare in judecata se va face in doua exemplare.
Intervenţie moderator

Am rugămintea să nu mai dublaţi subiectele. O asemenea acţiune reprezintă o încălcare a pct. 3.3 din regulamentul de postare în Forum. Am postat mai jos mesajul pe care l-aţi primit în topicul dublat, topic pe care l-am şters.
Mulţumesc!

Gabriela Pintea

danpopescu2011 a răspuns:
Trebuie sa va treceti nume,prenume,adresa, CNP,nr.telefon,fax, mail,copie decizia pecare o contestati,nu sunt necesare copii dupa actele de indentitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza termenul de perimare? rrocambole rrocambole Un proces a fost suspendat iar reclamantul a facut recurs. Recursul a fost respins la data de 10 ianuarie 2015. Care este data la care se poate perima ... (vezi toată discuția)
Avertisment la locul de munca costel01 costel01 Buna ziua.Am primit un Avertisment scris la locul de munca si ma simt nedreptatit pentru acesta.Am inteles ca pot face contestatie,insa v-as ruga sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Stramutare dosar sabadussimona sabadussimona As dori sa stiu daca pot muta un dosar din Instanta districtului de care apartin,in alt judet. (vezi toată discuția)