avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Timp sustinere examinare permis auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Timp sustinere examinare permis auto

Buna ziua!
Daca ai fost condamnat la pedeapsa de 1 an si 8 luni inchisoare cu executare pentru art.86 al.1 OUG 195/02 cu aplicarea art.37 lit.a C.p. şi art.320 indice 1 C.p.p., dupa cat timp de la punerea in libertate, te poti prezenta pentru sustinerea examinarii pentru permis auto? Mentionez ca pedeapsa a fost aplicata pe vechiul cod penal si doresc sa stiu, de asemenea, de ce cod se beneficiaza, de cel vechi sau de cel nou?
Va multumesc!
Dupa ce va reabilitati puteti sustine examen auto.
Reabilitarea va fi una de drept conform NCP.
ART. 165
Reabilitarea de drept
Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa amenzii, la pedeapsa închisorii care nu depăşeşte 2 ani sau la pedeapsa închisorii a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere, dacă în decurs de 3 ani condamnatul nu a săvârşit o altă infracţiune.
ART. 167
Calculul termenului de reabilitare
(1) Termenele prevăzute în art. 165 şi art. 166 se socotesc de la data când a luat sfârşit executarea pedepsei principale sau de la data când aceasta s-a prescris.
............................................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. in 13 octombrie 2016 am primit o condamnare pe vechiul ... Sé Bastien Sé Bastien Buna. In 13 Octombrie 2016 am primit o condamnare pe vechiul C.P. de 3 ani cu suspendare si 6 ani supraveghere pt purtare abuziva. Cheltuielile au fost in ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept sau la cerere? cptelena cptelena Buna ziua,am fost condamnat la 2 inchisoare cu executare pe data de 10,09,2013 si am fost eliberat conditionat pe data de 18,11,2014 si as vrea sa stiu dupa ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca & de drept Instalator Instalator Buna ziua ! Art.165 , 166 si 167 - si celelalte care fac trimitere la termene, conditii , etc . - din NCP sunt clare. Dar la ... (vezi toată discuția)