avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Urgent renuntare la un lot din contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Urgent renuntare la un lot din contract

buna ziua
din greseala am ofertat un produs cu un pret care dpdvd economic nu il putem onora, a fost gresita oferta
am castigat mai multe loturi si vreau sa stiu daca se poate renunta doar la acel lot, nu la tot contractul
Cel mai recent răspuns: ibitza78 , utilizator 13:14, 12 Iunie 2014
Veti pierde garantia de participare doar pt lotul respectiv, iar autoritatea contractanta va emite document constatator negativ in care, daca este cazul, va trece prejudiciul creat (art. 97^1 din HG 925/2006), fapt ce va poate crea probleme la licitatiile viitoare (art. 181 din OUG 34/2006).
AC va fi obligata sa anuleze procedura pt lotul respectiv si sa o reia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document constatator negativ Pamela.D Pamela.D Imi puteti spune cineva in momentul primirii unui document constatator negativ ca urmare a rezilierii unui contract., cat timp nu mai pot participa la ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare contract subsecvent FHU FHU Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: Un ofertant se numara printre cei declarti castigatori la o procedura de licitatie deschisa avand ca obiect ... (vezi toată discuția)
Repercursiuni pentru rezilierea contractului obtinut in urma unei licitatii publice MTV MTV Buna ziua, Am speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat intr-o problema. Pe scurt: am participat la o procedura de achizitie in calitate de ofertant, pe ... (vezi toată discuția)