avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto platita 2008
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto platita 2008

As dori sa stiu daca mai pot intreprinde demersuri pentru a recupera taxa de prima inmatriculare platita in noiembrie 2008. Daca da, trebuie pastrata masina pana la recuperarea taxei? Pentru ca eu vreau sa o dau la rabla.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 14:18, 26 Iunie 2014
Da,mai puteti face demersuri de recuperare ,pastrati toate actele masini copie certificat imatriculare si copie carte ,puteti depune actiunea pana la sfirsitului anului 2014 ...
Multumesc foarte mult.
In aceasta lun voi inscrie un autoturism la mana a doua. Dupa ce achit catre ANAF pot demara procedura de recuperare?
taxa platita in 2008 este prescrisa, deci nu se mai poate recupera. Iar pentru masina pe care doriti sa o inmatriculati acum, sansele sunt mici...momentan pentru a obtine restituirea taxei sau inmatricularea fara taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto vladpasca vladpasca Buna ziua. am un autoturism din 1997 cand am inmatriculat in 2009 am platit taxa auto acu 2 ani am facut demersurile pentru recuperarea taxei de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare mirceapatrascu mirceapatrascu Am inmatriculat in anul 2008 un autoturism adus din Germania(second hand) si tot atunci am platit taxa de poluare . Acum vreau sa o radiez din circulatie . ... (vezi toată discuția)