avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Returnare taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Returnare taxa de poluare

Buna ziua.
Am o hotarare definitiva ce stabileste returnarea taxei de poluare, hotarare pronuntata pe 16.01.2014, dosarul fiind deschis in 05.2013.
In martie 2014, s-a decis ca soferii isi vor primi banii in termen de cinci ani, prin plati esalonate.
Va rog , sa-mi spuneti am vreo sansa sa mi se returneze suma integral, nu in transe pe 5 ani, avand in vedere data de solutionare a dosarului?
Si a doua intrebare, ce sanse de castig are un nou dosar impotriva Directiei Generale a Finatelor Publice si a Aministratiei Fondului pentru Mediu (chemata in garantie), prin care sa cer restituirea sumei intr- o singura transa?
Eu am fost conditionata sa achit aceasta taxa ,si am efectuat plata integral, nu am avut posibilitatea sa platesc in rate, din lipsa de fonduri sau din alte motive, astfel ca doresc acelasi lucru.
Va multumesc pentru timpul si sfatul acordate.
Cel mai recent răspuns: GFC , utilizator 20:28, 3 Iunie 2014
Categoric NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare - restituire integrala crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am obtinut prin instanta - restituirea taxei de poluare. Hotararea Tribunalului ramanand definitiva in 2014. Precizez ca din cele 5 transe - am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto (proces finalizat - problema de restituire a banilor) problem87 problem87 Buna seara, Ca orice cetatean de rand mi-am achitat taxa de poluare . (2 masini/ 6500lei ) Am dat in judecata, am castigat, evident. Acum e acum.. am ... (vezi toată discuția)