avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari Forum 07 Mai 2009
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari Forum 07 Mai 2009

- utilizatorii au de acum posibilitatea sa-si stearga contul Avocatnet.ro accesand Informatii Personale -> Sterge cont

Atentie!
In momentul in care ai confirmat stergerea contului, procesul este ireversibil. Conturile sterse nu mai pot fi recuperate. Odata cu stergerea contului de utilizator, se sterg si toate conturile asociate acestuia: consultant, angajator, etc.


- am mai adaugat cateva emoteicons

:acute:
:angry:
:belay:
:blush2:
:bully:
:clapping:
:dance:
:dance3:
:dance4:
:ok:
:pleasantry:
:strambatura:
:vishenka:
:wassat:


:strambatura: functioneaza
:pleasantry: Emotionant!!!
:dance3:
:vishenka:
I like it!
:dance3: :dance3: dar am şi eu o rugăminte: nu s-ar putea adăuga 2 opţiuni :"> ? pentru ştergerea mesajelor proprii şi marcarea tuturor mesajelor ca fiind citite? :D sau dacă sunt deja indicaţi-mi şi mie unde :) nu de alta dar uneori e mai uşor poate de urmărit mesajele mai noi, după ce le marcăm pe toate, căci na, poate mai sunt alţii ca mine care nu citesc toate topicurile sau mesajele. Iar legat de ştergerea mesajelor, mi se întâmplă să doresc să le şterg, fără a mai scrie nimic în schimb :)
Mulţumesc :vishenka:
Ideea cu stergerea mesajelor nu stiu cat e de buna... e posibil ca un user sa-si stearga un mesaj, lasand astfel topicul in aer, fara continuitate...
Nu vad o idee care sa fie favorabila si celorlalti utilizatori...

Alte discuții în legătură

Unde este sectiunea melodii ContSters109653 ContSters109653 Va rog sa-mi spuneti unde este sectiunea \"melodii\". Si de ce :D Multumesc. (vezi toată discuția)
Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 19 mai 2009 alerte forum pianistul pianistul - am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) ... (vezi toată discuția)