avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Materiale de constructie \\"donate\\"
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Materiale de constructie "donate"

Buna ziua,
Am o prietena care lucreaza de multi ani la o firma de materiale de constructii. Acum isi face casa iar directorul firmei, drept recompensa pentru ca este un angajat model, vrea sa o ajute cu o parte din materiale. El aduce aceste materiale ca mostre (are aceasta facilitate legala), deci cu factura zero, si vrea sa i le dea prietenei mele gratis. Prietena mea ezita sa accepte acest ajutor, deoarece se teme sa nu aiba probleme, atat directorul binevoitor cat si ea. Risca ceva unul din cei doi? Sunt in legalitate? Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Lovire tanis tanis O prietena a fost lovita cu pumnul in fata,il cunoaste pe agresor,are certificat medico -legal, iar martori au fost doua persoane, mama prietenei si un domn ... (vezi toată discuția)
20 ha teren al scolii in extravilan alexandrubt13 alexandrubt13 La scolile din comuna mea 2 la numar s a descoperit inca decand se dadeau pamanturile inapoi la institutii la spitale la scoli etc, ca exista in inventar 20 ... (vezi toată discuția)
Declarație resedinta sau domiciliu Paularus Paularus Buna seara! Am o prietena care vrea sa isi dea copilul la o școală de care aparține strada mea. Cel mai bine ar fi sa figureze cu domiciliul aici, dar ... (vezi toată discuția)