avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire

O prietena a fost lovita cu pumnul in fata,il cunoaste pe agresor,are certificat medico -legal, iar martori au fost doua persoane, mama prietenei si un domn care refuza sa spuna ce s-a intamplat,deoarece nu vrea sa se implice.
Este de ajuns marturia mamei?
Persoana care a lovit-o declara acum ca el ar fi fost impins cu toate ca dupa ce a lovit-o a fugit si nu a asteptat echipajul de politie.
A depus plangere penala si un avocat i-a spus sa se constituie parte civila.
Ce se poate intampla mai departe?
Cel mai recent răspuns: tanis , utilizator 09:59, 7 Decembrie 2011
A procedat foarte bine pana in prezent. Persoana care nu vrea sa declare este pasibila de marturie mincinoasa, deci mai are timp sa se razgandeasca. Anchetatorul va chema persoanele, definitiveaza ancheta si face propuneri catre procuror.
Cel care v-a lovit prietena a declarat ca a fost impins de aceasta si din acest motiv a lovit cu pumnii in fata o femeie? Se asteapta sa scape de raspundere penala cu aceasta declaratie?
Sfatuiti-va prietena sa indice toti martorii care au existat, iar acest domn va fi adus sa dea declaratie cu mandat chiar, daca nu vrea altfel.
Avocatul a sfatuit-o bine pe partea vatamata, sa se constituie parte civila pt daunele materiale si daunele morale, pt daunele materiale sa pastreze o dovada a fiecarei cheltuieli facute: bonuri, facturi, chitante, etc.
Mai departe se va incepe urmarirea penala probabil. Cate zile de ingrijiri medicale a primit prietena?
A primit cinci zile de ingrijiri medicale,s-a ales cu o vanataie.
Agresorul incearca acum sa dea vina pe ea ca ar fi provocat scandalul,cu toate ca nu exista motiv de conflict.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie - actionare in instanta dodo_tk dodo_tk Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost \"implicat\" intr-o bataie cu un vecin. Mai precis am primit un pumn in gura. De fata 2 martori: sotia paratului si ... (vezi toată discuția)
Agresiune robertinho robertinho in data de 18-01-09 am fost implicat intr-un accident rutier.soferul celeilate masini s-a dat jos si m-a lovit cu pumnul si capul in nas.am fost la spitalul ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)