avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire copii din doua casnicii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire copii din doua casnicii

Sunt recasatorita de 25 de ani.Sotul are doua fete din prima casatorie pe care nu le-am infiat ca sa nu pierdem pensia de urmas dupa decesul mamei lor.Eu am un baiat din prima casatorie care nu este infiat de sotul meu.Am crescut acesti copii cu multa dragoste dar din diferite motive eu nu am infiat fetele sotul nu a infiat baiatul. Ce solutie putem sa adoptam ca sa le lasam mostenire tot ce avem in mod egal.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:23, 4 Iunie 2014
Buna ziua,
In mod normal copiii mostenesc fiecare parintele sau.
Ar trebui sa aveti incredere in ei ca-si vor imparti bunurile in mod egal dupa ce dumneavoastra nu veti mai fi.
Puteti sa incercati sa faceti niste acte de donatie prin care fiecaruia sa-i dati partea pe care o credeti de cuviinta astfel incat dupa decesul dumneavoastra fiecare sa aiba parti egale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire acy acy buna seara.va rog sa ma lamuriti in legatura cu problema mostenirii.sunt recasatorita de 25 de ani.Sotul meu are un fiu din prima casatorie,eu am o fiica din ... (vezi toată discuția)
Retragere donatie vasilecaras vasilecaras Buna seara. Ma numesc Vasile si in anul 2003 m-am recasatorit cu o persoana care are 2 copii din alta casatorie. Un baiat si o fata. Fata este casatorita si ... (vezi toată discuția)
Mostenirea nepotului de bunic, tatal fiind decedat andapaun72 andapaun72 am rugamintea sa ma ajutati sa aflu cum se imparte averea bunicului sotului meu in situatia in care bunicul a avut 6 copii, unul dintre ei fiind socrul meu, ... (vezi toată discuția)