avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie la executare respinsa de dpua ori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie la executare respinsa de dpua ori

buna ziua,
am facut contestatie la executare de doua ori, de doua ori ne-a fost respinsa.
Pe scurt: Sotul este arestat pentru complicitate la evaziune fiscala si art. 7 Legea 39, grup infractional. Are 7 ani, as vrea sa stiu care este legea in care se spune ca cei condamnati la grup trebuie sa stea pe maxima siguranta, ca sunt un pericol pentru Penitenciar. Unde scrie acest lucru? Pentru aceeasi fapta,in acelasi dosar, dar mai mare cu 6 luni, unui coleg i s-a admis cererea iar sotului nu, mentionandu-se aceleasi art. si aceleasi legi: Reg. 1897/2006 si legea 254/2013 art. 40. Cum este posibil asa ceva? La unul da, la unul ba??? Ce Justitie este asta?? Va rog mult din suflet ajutati-ma....

Alte discuții în legătură

Audierea detinut Teden Teden Buna ziua, Daca un detinut a fost audiat de catre Judecatorul de Supraveghere, acesta din urma trebuie sa-i inmaneze detinutului o incheiere in urma ... (vezi toată discuția)
Schimbare regim detentie Teden Teden Buna ziua, am urmatorul caz, poate pentru unii dintre dvs. destul de simplu, dar eu si sotul nu mai stim ce sa facem: Sotul are mandat de inchisoare cu ... (vezi toată discuția)
Apartenenta la grupari de criminalitate organizata vdeny vdeny Buna ziua, La art. 213 alin 3 lit. g din Noul Regulement de aplicare a Legii 254/2013, apare ca o conditie pentru invoire \"apartenenta la grupari de ... (vezi toată discuția)