avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instalarea unui numar de 6 centrale termice sub ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instalarea unui numar de 6 centrale termice sub apartamentul in care locuiesc...

Doresc sa stiu daca este legal sa se instaleze un numar de 6 centrale termice sub apartamentul in care locuiesc si care de aproape 10 ani produc un zgomot infernal...
La parterul blocului functioneaza o firma care nu a cerut aprobarea nimanui sa faca acest lucru...
Cum pot sa scap de aceasta problema grava?
Va multumesc pentru raspunsurile pe care le voi obtine pe aceasta cale.
Cel mai recent răspuns: Crauciuc , utilizator 21:58, 4 Iunie 2014
Centrale termice sunt instalate in spatiu ce apartine de asociatia de proprietari?
Daca centralele sunt instalate in spatiu comercial,notificati oficial administratorul/patronul firmei in cauza cu obligatia remedierii deficientelor denuntate de dv
Da si am apelat la toate Serviciile locale cu petitii deoarece patronul este un influent om de afaceri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociatie proprietari pentru functionare magazin la parterul blocului mirela_v mirela_v Buna ziua. Sunt presedinta unei asociatii de proprietari. Parterul blocului este prevazut, din constructie, cu magazin la parter. Proprietarul spatiului s-a ... (vezi toată discuția)
Parcare ilegala motociclete pe culoarul blocului inestimabilul inestimabilul Blocul in care locuiesc e construit cu un culoar de trecere intre 2 strazi, deasupra caruia se afla apartamentele locatarilor. La \"mica intelegere\" cu ... (vezi toată discuția)
Fumul de la hornul vecinului mă intoxică. căi de atac? AdrianPietraru1982 AdrianPietraru1982 Bună ziua! Aș dori să mă ajutați, dacă se poate, cu niște sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Locuiesc la casă. În urmă cu doi ... (vezi toată discuția)