avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxe suplimentare la achizitia online
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxe suplimentare la achizitia online

As dori sa ma lamuresc cu privire la cumparaturile online.
Doresc sa achizitionez anumite lucruri prin intermediul unui magazin online din UK (UE) si desi la efectuarea comenzii mi se arata TVA-ul perceput am o mare nelamurire daca atunci cand coletul va ajunge in tara va mai trebui sa platesc ceva suplimentar comenzii, ca de exemplu TVA, taxe vamale sau alte taxe?

Intrucat pe internet gasesc tot felul de variante de raspunsuri as dori sa va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: TudorPh , utilizator 15:29, 5 Iunie 2014
nu mai platiti nimic.
In UE nu exista tva sau taxe vamale intre statele membre
doar daca cumparati din afara UE
Multumesc pentru lamuriri,o zi buna sa aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import haine din ue pentru magazin online alex212 alex212 Salutare Imi cer, in primul rand, scuze daca nu am postat in categoria potrivita. Am nevoie de niste informatii referitoare la taxele ce le include importul ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa platesc pentru un cartus de tigari de import ue? bia99 bia99 buna seara, intentionez sa cumpar un cartus de tigari de pe un site din anglia. transportul este gratuit si se face prin posta. cel mai probabil va ajunge ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)