avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingere recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingere recurs

Buna Ziua,
Daca la primul termen nu s-a hotarat respingerea recursului ca fiind introdus tardiv(s-a dat un nou termen pentru comunicarea motivelor recursului) aceasta hotarare mai poate fi luata ,sau se judeca recursul?
va multumesc,
Cel mai recent răspuns: mihail1957 , utilizator 08:21, 6 Iunie 2014
deocamdata sunteti in faza de comunicare a actelor catre parti.
inainte de a incepe judecata propriu-zisa, judecatorii studiata termenul in care a fost introdus recursul si pot invoca vexceptia tardivitatii depunerii lui.
Multumesc mult pentru raspuns.Conform c.pr.c. citarea prin afisare constituie procedura legala.Acelasi lucru se intampla si la comunicarea sentintei prin afisare?(constituie procedura legala si eu am termen de 15 zile de la comunicare pentru a introduce recursul?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la hotarare definitiva si irevocabila prin nerecurare, procedura viciata diana_peda79 diana_peda79 Buna ziua, Avand in vedere ca s-a emis o hotarare definitiva si irevocabila prin nerecurare intr-un proces cu privire la plata indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Recurs sau contestatie in anulare? nflori83 nflori83 Buna ziua, va cer si eu parerea in legatura cu o speta: Am o hotarare din nov 2008, data cu recurs, ramasa definitiva si irevocabila prin nerecurare in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare dorudrg dorudrg buna ziua.astazi 22.03.2018 am avut un proces cu cei de la kruk in legatura cu o suma de bani datorata in urma unui credit bancar din 2008 instanta mi.a ... (vezi toată discuția)