avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Import deseu material plastic din tarile membre UE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Import deseu material plastic din tarile membre UE

Buna ziua. Scriu cu speranta ca ma poate ajuta cineva. Ma intereseaza daca s-a schimbat regimul de import in ceea ce priveste deseurile din material plastic. Am inteles ca s-a republicat legea(cred ca e vorba de legea 211/2011), pe care am lecturat-o, insa nu sunt lamurita daca mai sunt necesare avizele emise de autoritati atat pentru importator, cat si pentru exportator. Mai este hotarârea nr. 340 din 20 iunie 1992, de care nu stiu daca se mai aplica. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 08:31, 6 Iunie 2014
Comertul intracomunitar cu deseuri mase plastice (daca nu sunt contaminate) face obiectul cerintelor generale de informare. In materie de comert international cu deseuri se aplica Regulamentul 1013/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate autorizatie Pasa1217 Pasa1217 Buna ziua, A-si dori sa aflu daca este necesara o autorizatie anume pentru comercializarea de materiale plastice macinate ( firme autorizate colecteaza ... (vezi toată discuția)
Importul produselor alimentare din bulgaria luciancozlac luciancozlac Vreau sa import produse alimentare din bulgaria in vederea deschiderii unui magazin alimentar cu produse fabricate in bulgaria(produse din ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru inscrirea in r.o.i.? mona_lisa mona_lisa Buna ziua! Locuiesc intr un oras mic, am o firma(platitoare de TVA) si ma intereseaza pentru achizitionarea de marfuri din strainatate ce trebuie sa fac. Am ... (vezi toată discuția)