avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot solicita instantei schimbarea sectiei de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot solicita instantei schimbarea sectiei de judecata

Buna ziua
Am depus o cerere la instanta, aceasta fiind repartizata la sectia contencios, cu toate ca eu indicasem temeiul pentru care se judeca de sectia civila.
Ce pot face?
Pot solicita printr/o cerere schimbarea sectiei avand in vedere ca acest fapt doar a aparut pe portalul instantei fara sa fiu citat si tinand cont de proceduriele noi cu schimbul de documente pana la judecata propriu zisa?
Vaq multumesc !
Cel mai recent răspuns: bughi69 , utilizator 19:13, 5 Iunie 2014
la primul termen de judecata acordat ridicati exceptia de necompetenta a sectiei contencios , motivati , apoi completul de judecata se pronunta si daca va admite va repartiza dosarul la alta sectie / complet .
Multumesc
Insa ramanerea in asteptarea primului termen de judecata pentru repartizarea ce este previzibila catre alta sectie nu este o tergiversarea nejustificata a solutionarii cauzei si incalcarea art6 CEDO?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinare solutionare cauza allelena allelena Intr-un dosar, Tribunalul Bucuresti, sectia contencios administrativ si fiscal, in calitate de reclamant, am urmatoarea solutie: \"Tip solutie: Declină ... (vezi toată discuția)
Modificare hotărâre pensie alimentara giangy giangy Am depus în luna Mai o cerere către judecător pentru modificarea UNUI SINGUR CUVÂNT într-o hotărâre judecătorească de reducere a pensiei alimentare ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ? - ce a dispus instanța de judecată oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Ieri managerul institutiei in care lucreaza sora mea a avut un proces. La Termenul de judecata din ziua de ieri s-a discutat ... (vezi toată discuția)