avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Serviciul de probatiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Serviciul de probatiune

Buna ziua, mi s-a dat o suspendare sub supraveghere si vroiam daca documentele se duc si la politia din localitate unde locuiesc in present , daca se intampla politia sa vina acasa ? eu stiu ca asa scrie in documente , dar chiar se intampla toate aceste lucruri??? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dumitru-Andrei Aivănesei , Avocat 11:52, 26 Martie 2025
Nu puteți.

Stancioiuvasile12@gmail.com a scris:

Vin cu o întrebare am 2 anu de probatiune in România dar sint stabilit in Spania aș putea face probatiunea in Spania

Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
Dumitru-Andrei Aivănesei, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare sub supraveghere vasiledela4 vasiledela4 am fost condamnat la 2.4 ani inchisoare cu supravechiere de 3 ani la proam primit si 60 zile de munca in folosul comunitatii ce trebuie sa fac cind pot ... (vezi toată discuția)
Timpul în care vor fi luat în evidenta Silverio Silverio Bună ziua am și eu o întrebare.. am o decizie finala data de judecătorie și as vrea sa știu în cât timp vor ajunge documentele la da și pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Termen de supraveghere vasile2013 vasile2013 Cum incep sa se indeplineasca obligatiile stabilite in cadrul termenului de supraveghere intr-o sentinta penala in cazul amanarii aplicarii pedepsei? Cum se ... (vezi toată discuția)