avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte somaj

Buna ziua,

Indeplinesc conditiile de acordare somaj, dar nu reusesc sa dau de unul din angajatori pentru a lua actele necesare pentru somaj.

Exista o alta posibilitate de a face rost de acele acte. Am auzit ca de la ITM se elibereaza o adeverinta care tine loc de acele acte.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:44, 5 Iunie 2014
1. Depinde ce act doriti.

2. ITM va poate elibera adeverinta de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj R3b0rn R3b0rn Buna ziua! De curand mi-a incetat perioada in care beneficiam de indemnizatie pentru cresterea copilului si am depus actele necesare pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Acte somaj Giorgi83 Giorgi83 Situatia mea este urmatoarea (sper sa fiu suficient de explicita): 1 nov 2007 - 1 nov 2009 CIM nedeterminat 8 ore/zi - trecute in cartea de munca 1 ian 2010 ... (vezi toată discuția)
Somaj / ccc2 misima misima TERMINARE CCC1 / SOMAJ / O NOUA SARCINA Buna seara. Cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie ? -In 20 sept.’13 copilul meu a implinit 2 ani ... (vezi toată discuția)