avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la punerea in posesie
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la punerea in posesie

Buna ziua!
Va rog frumos sa imi raspundeti la o intrebare.
Am cumparat un apartament scos la licitatie de o banca intr-un dosar de executare cu mai multe imobile. Dupa ce am intabulat apartamentul,in cartea funciara (aproximativ o luna de zile) debitorii au obtinut suspendarea executarii cf. art 718 din NCPC. Am apelat la executor si am obtinut si punerea in posesie, dar dupa suspendarea obtinuta de fostii proprietari. Acum ei au facut contestatie la executare (punere in posesie) invocand suspendarea obtinuta.
Conform legii, punerea in posesie a fost legala sau nu?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contestatie la punerea in posesie miluta1961 miluta1961 Buna ziua! Apelez la profesionalismul si bunavointa dumneavoastra si va rog respectuos sa ma lamuriti si pe mine cu urmat. situatie: Am cumparat un apart. la ... (vezi toată discuția)
Executare silita. va rog , un raspuns! miluta1961 miluta1961 V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine cu urmat. situatie: Am cumparat un apart. la licitatie pe 4 iulie. 2014. Pe 19 aug 2014 am primit actul de adjudecare, iar ... (vezi toată discuția)
Experienta mea cu cumpararea de imobile aflate in executari silite, si cand oare vor inceta sa reprezinte practic un camp minat si foarte riscant? vioricaw vioricaw In ultimii 2 ani am participat la mai multe licitatii publice pentru apartamente scoase la vanzare in urma unor executari silite realizate de executori ... (vezi toată discuția)