avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la punerea in posesie
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la punerea in posesie

Buna ziua! Apelez la profesionalismul si bunavointa dumneavoastra si va rog respectuos sa ma lamuriti si pe mine cu urmat. situatie:
Am cumparat un apart. la licitatie pe 4 iulie. 2014. Pe 19 aug 2014 am primit actul de adjudecare, iar pe 8 sept 2014 a fost inscris in cartea funciara. Am apelat la executor care a obtinut incuviintarea executarii si pe 26.nov.. 2014 am intrat in posesia apart.
În dosarul respectiv de executare erau mai multe bunuri imobile, iar fostii proprietari, care aveau contestatie la executare, au obtinut suspendarea executarii pe 22 sept 2014., (dupa ce apartamentul fusese inscris in cartea funciara).
Fostii proprietari au contestat incuviintarea executarii (de punere in posesie), eu fiind citat ca intimat, cerand si suspendarea executarii, care a fost respinsa.
Întrebarile mele sunt urmatoarele
1. Dpdv legal, este posibil sa imi anuleze procesul verbal de punere in posesie? Deoarece numai acesta a fost emis dupa suspendarea din acel dosar.
Mrntionez ca licitatia s-a desfasurat dupa vechiul cod de procedura civila.
2. Considerati ca este necesar sa-mi angajez un avocat?
Va multumesc fff frumos!
Cu respect, miluta1961

Alte discuții în legătură

Executare silita. va rog , un raspuns! miluta1961 miluta1961 V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine cu urmat. situatie: Am cumparat un apart. la licitatie pe 4 iulie. 2014. Pe 19 aug 2014 am primit actul de adjudecare, iar ... (vezi toată discuția)
Contestatie la punerea in posesie anisoara65 anisoara65 Buna ziua! Va rog frumos sa imi raspundeti la o intrebare. Am cumparat un apartament scos la licitatie de o banca intr-un dosar de executare cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Cum pot prelua contractele cu furnizorii in cazul executarii silite Gabriel1978 Gabriel1978 Am adjudecat un apartament la o licitatie, am Actul de adjudecare care este actul meu de proprietate, am inscris proprietatea la OCPI, am declarant-o la ... (vezi toată discuția)