avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme comerciant SUA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme comerciant SUA

Buna ziua,

Am incercat sa cumpar online un produs din SUA de la un comercaint care are un astfel de magazin online, si anume o sonerie in valoare de 90 USD.

Comerciantul a incasat banii, si din pacate comanda mea a ramas cu statusul de "Under Fraud Review".

I-am contactat pe cei de la magazin, scriindu-le un mesaj cu explicatii, cum ca nu este vorba de nicio frauda, dar din pacate nu am primit niciun raspuns.

Au trecut 39 zile de cand am plasat comanda, nu mi s-a livrat niciun colet, si incep sa imi fac griji despre livrarea comenzii. Statusul comenzii este in continuare acelasi, adica "Under Fraud Review".

Vroiam sa va intreb ce pot sa fac in acest caz, adica sa urgentez comanda, sau macar sa recuperez banii platiti, tinand cont ca nu condider sa fi gresit cu ceva.

As precia mult daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi.

Va multumesc,
Numai bine.

Alte discuții în legătură

Cumparaturi online- lege Vioricamiron Vioricamiron Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)
Legislatia online / comerti electronic varianta complecta Salajean Salajean Buna ziua, Am un magazin online, si as dorii sa-l pun la punct la capitolul Legislatia Online / Comerti Electronic, drepturi si obligatii ale ... (vezi toată discuția)
Bătaie de joc dpd Dianaacristi Dianaacristi Bună. Am plasat o comanda prin dpd cu opțiunea de livrare la un automat dintr o anumita zona si am primit mail în 26.05 ca în acea zi se va livra ... (vezi toată discuția)