avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... urgent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

urgent

Buna seara.Lucrez la un SC de stomatologie,si reprezentantul legal al acestui S.C.are peste 70 de ani, si ni s-a spus ca nu mai putem face contract cu CAS pe numele dumnealui deoarece a depasit varsta de 70 de ani!!Exista vreo lege care sa impiedice patronul,sa nu mai fie reprezentant legal al unui S.C??Eu am cautat,si nu am gasit nimic asemanator...Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 22:05, 5 Iunie 2014
In ceea ce priveste calitatea de reprezentant al unei SC nu exista nimic. Probabil CNAS nu incheie contracte cu medici pensionari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel de unitate lorefaur lorefaur Buna ziua, Imi puteti spune care este obligatia angajatorului referitor la CCM la nivel de unitate, in cazul in care cel existent in acest moment expira in ... (vezi toată discuția)
Alegerea reprezentantilor salariatilor boipsec boipsec Am cautat peste tot pe internet, dar un anumit aspect al alegerii reprezentantilor salariatilor imi este inca neclar. Ce trebuie facut cu procesul verbal ... (vezi toată discuția)