avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare c.i.m. pensionare la limita de varsta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare c.i.m. pensionare la limita de varsta

Buna ziua,
referitor la completarea deciziei de lichidare a unui angajat, am o nelamurire.
Cu ce articol se desface contractul de munca in cazul in care salariatul a primit decizia de pensionare la limita de varsta in februarie 2014 si doreste incetarea raporturilor de munca in mai 2014? Mai pot sa trec art 56c Codul Muncii?
Cel mai recent răspuns: silvercanine , utilizator 13:11, 6 Iunie 2014
Art.56 alin.1 lit.C C.mun. este incident in cazul cand salariatul indeplineste cumulativ conditiile de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare si nu in cazul comunicarii deciziei de pensionare pentru limita de varsta.

isi poate cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor. Insa atentie la transmiterea in REVISAL a incetarii c.i.m.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim - primire decizie pensionare anymaryh anymaryh Hristos a inviat! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : un salariat (61ani) care a primit decizia de pensionare. Decizia are data de 16 martie ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca in cazul pensionarii gluten gluten Pentru pensie limita de varsta ,contractul de munca inceteaza de drept ca si la pensie anticipata si pensie de boala? Se face decizie de propunere la pensie ... (vezi toată discuția)
Cerere de încetare contract pentru pensionare MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, am o cerere de pensionare a unui salariat cu data de 01.11.2011, trebui să ţin cont de ceva anume????? (vezi toată discuția)