avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere

Intr-o cauza avand ca obiect majorare pensie intretinere, va rog sa-mi spuneti care este institutia competenta din Spania care poate sa depuna la dosarul cauzei, in urma adresei instantei, cuantumul veniturilor paratului? Mentionz ca detin acel numar de identificare a paratului din Spania.
stiti cumva daca au si ei ceva similar cu ITM-ul nostru ?

Alte discuții în legătură

Cerere de majorare pensie alimentara MihaelaBog MihaelaBog Buna ziua, Care este procedura in cazul in care doresc sa introduc o actiune de majorare a pensiei alimentare fara a mai apela la un avocat ( imi lipsesc ... (vezi toată discuția)
Acte necesare continuarii pensiei de intretinere vasilicaserpe vasilicaserpe Buna ziua! Am depus la judecatorie un dosar pentru continuarea platii de intretinere major 18 ani -elev cuprinzand urmatoarele acte (copii)in trei exemplare ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie intretinere tiva tiva As vrea sa imi spuneti cum pot proceda in urmatoarea situatie: L-am dat in judecata pe tatal copilului meu-minor (rezultat din casatoria noastra, desfacuta ... (vezi toată discuția)