avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna! Imi puteti spune, va rog, ce pot face daca tatal copilului nu plateste pensia alimentara? (In luna aprilie s-a dat sentinta definitiva prin care s-a stabilit pensia alimentara pentru minor de 3 ani, in valoare de 200 lei/luna incepand cu data de 19 februarie, pana acum nu am primit nimic de la el... ) Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:41, 13 Iunie 2014
Practic nici nu il dati in judecata, plangerea penala se depune la politie , iar daca vreti sa il executati silit, cererea se depune la executor.
Calea ca sa nu faceti nici una si nici alta ar fi sa il convingeti sa va dea de buna voie.
Mai exista posibilitatea sa va lipsiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de întreținere pentru copii vasiloviciviruta vasiloviciviruta Ce trebuie sa fac, pentru să-l \\"motiva \\", pe fostul meu soț, sa plătească pensia alimentara pentru cei doi copii minori, aflați in întreținerea mea, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vetesi vetesi Daca sa stabilit valoarea pensiei alimentare in proces si paritul a fost de acord cu aceasta decizie dar nu vrea sa plateasca pensia alimentara dar are ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copii ingrid35 ingrid35 Buna ziua ! Sunt divortata de 9 ani si tatal copilului nu a platit pana in prezent pensia alimentara stabilita prin sentinta pentru copilul ... (vezi toată discuția)