avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cum reziliez un contract de internet ca persoana ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cum reziliez un contract de internet ca persoana juridica?

Buna ziua, reprezint o persoana juridica si doresc sa reziliez un contract incheiat cu o firma mare de furnizare servicii internet. Se doreste rezilierea deoarece punctul de lucru sa inchis.
Societatea pe care o reprezint are un alt contract de internet, cu acelasi furnizor de servicii internet, pentru un alt punct de lucru care nu se inchide.
Asadar un contract dorim sa il inchidem, deoarece nu ne mai foloseste interentul la acea adresa, iar celalalt contract ramane in derulare.
Mi se pare corect sa nu platesc in continuare pentru servicii pe care nu le mai foolsim,nemaiavand nevoie de internet la un punct de lucru inchis. Dar aceasta companie mi-a spus telefonic ca doar daca se inchidea firma cu totul puteau sa accepte inchiderea contractului.
Ce parere aveti? ca si firma nu ma pot adresa OPC. Ce solutii mai am? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sorin_mn , utilizator 07:21, 10 Iunie 2014
Buna ziua!
Faceti o cerere de incetare a contractului si o transmiteti. Eventual puteti sa scrieti ca ati inchis puntul de lucru si nu mai aveti nevoie de serviciile lor.
lecturati contractul si vedeti care sunt modalitatiile de incetare ale ctr. in cauza.
este vb de un litigiu intre profesionisti, nu aveti ce cauta la OPC
Inteleg ca nu ne poate ajuta OPC, de aceea intreb care ar fi variantele. In contract scrie de 60 zile notificare in avans, dar nu este precizat faptul ca putem inceta contractul daca inchidem punctul de lucru. Iar ei la telefon imi spun ca nu e un motiv de incetare inchiderea punctului de lucru.
Ce parere aveti? Este sau nu motiv temeinic? Din moment ce la punctul de lucru din alta localitate, care a ramas deschis, avem un alt contract incheiat tot cu ei.
daca acesta este singura clauza de reziliere pe care ati identificat o, at procedati la redactarea notificarii, atasati rezolutia emisa de ORC cu privire la inchiderea punctului de lucru.

daca nu se conformeaza aveti la dispoziei medierea sau chemarea in judecata

succes
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie fixa manuelle manuelle Buna ziua. La adresa unde mi-am desfasurat activitatea beneficiam de serviciu de telefonie fixa si internet. De 6 luni mi-am inchis punctul de lucru in locatia ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie fixa ewilhelm ewilhelm Buna ziua. Am contract cu o firma pentru furnizarea serviciului de internet pana pe data de 14.03.2012 si un contract expirat din februarie 2010 pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract upc micutul24 micutul24 Buna ziua, Am un contract cu un furnizor de internet(UPC) valabil 1 an(a expirat in luna martie). Mentionez ca sunt persoana juridica si in locatia ... (vezi toată discuția)