avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate

Se poate cere in instanta anularea unui titllu de proprietate eliberat conf legii 18/1991 ? Daca da in ce conditii. Parintii mei au dobandit un teren in anul 1968 l-au stapanit,au platit impozite etc. In anul 1998 au obtinut TP conf legii18 iar in anul 2003s-a facut act de vanzare cumparare si carte funciara. Acum primaria vrea sa ceara anularea TP.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 18/1991 vs legea 1/2000 sivik sivik buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti la următoarea intrebare : in cazul in care un teren a fost atribuit unei persoane conform legii18 ,si ulterior ... (vezi toată discuția)
SentinÞÃ din 1968 gigelas gigelas Am o sentinţă pronunţată în anul 1968,prin care se dispune împărţirea masei succesorale rămase după decesul părinţilor.Lui X,îi revine 1300 mp ... (vezi toată discuția)
Cerere pierduta legea fondului funciar xyz2012 xyz2012 S-a reconstituit dreptul de proprietate in baza legii 18/1991 asupra unui teren intravilan. Persoana beneficiara are contract de v-c din 1957 in care scrie de ... (vezi toată discuția)