in anul 2007 am cumparat un apartament prin credit ipotecar,si acum vreau sa-l vand,cumparatorii mei vor sa l cumpere tot prin credit bancar ,si din banca li sa solicitat un extras de carte funciara dupa care cei din banca au cerut si incheierea.In partea a 2 a imi apare o incheiere din 2003 si in partea a 3 una din 2007.cel din 2007 il am ,si pentru cel din 2003 a trebuit sa inaintez o cerere la cadastru,dupa care am primit un raspuns ca la ei nu exzista dosarul respectiv,si este inposibila stabilirea momentului disparitiei unor documente. INTREBAREA e...chiar o fi nevoie de incheierea respectiva de momentul ce eu am cunparat apartamentul in 1007?
Greu de crezut ca in anul 1007 sa fie existat acel apartament ,dar daca dv ,sustineti,va credem
2-Puneti la dispozitie potentialilor cumparatori extrasul de carte din 2007+raspunsul OCPI
scuze 2007.:).potentialii cunparatori sunt prieteni,dar nu i vorba de ei,ci banca le a cerut documentul respectiv.am facut o copie si saptamana viitoare urmeaza sa se duca cu ea la banca. ..oare doamna de la banca nu stie cum se procedeaza?
dar normal eu nu ar trebuii sa am treaba cu incheierea din 2003.Nu? ea a zis ca fara incheierea respectiva nu poate sa depuna dosarul..sper ca raspunsul de la OCPI sa i ajunga.
Db nu aveti responsabilitatea decat in perioada de la achizitie bun imobil pana la momentul eventualei tranzactii
Dar se solicita suplimentar astfel de documente pentru a exista certitidinea ca nu apar "surprize "