avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara (incheiere)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara (incheiere)

in anul 2007 am cumparat un apartament prin credit ipotecar,si acum vreau sa-l vand,cumparatorii mei vor sa l cumpere tot prin credit bancar ,si din banca li sa solicitat un extras de carte funciara dupa care cei din banca au cerut si incheierea.In partea a 2 a imi apare o incheiere din 2003 si in partea a 3 una din 2007.cel din 2007 il am ,si pentru cel din 2003 a trebuit sa inaintez o cerere la cadastru,dupa care am primit un raspuns ca la ei nu exzista dosarul respectiv,si este inposibila stabilirea momentului disparitiei unor documente. INTREBAREA e...chiar o fi nevoie de incheierea respectiva de momentul ce eu am cunparat apartamentul in 1007?
Cel mai recent răspuns: szabo istvan , utilizator 14:11, 8 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere intabulare Anca09.65Maria Anca09.65Maria In februarie 2004 am cumparat un apartament in sectorul 4, Bucuresti. Singurul document pe care il am privind intabularea apartamentului este o stampila pe ... (vezi toată discuția)
Carte funciara si cadastru apartament cumparat in 1991 DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, In anul 1991, parintii mei au cumparat un apartament de la ICRAL. Anul acesta, dorind sa-l vanda, au inceput demersurile pentru a face cadastrul. ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat marina19571954 marina19571954 Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Proprietarul mi-a propus sa incheiem initial o promisiune de vanzare-cumparare prin care dau ... (vezi toată discuția)