Sotia a plecat la munca in Germania,de 2 de zile!Acolo a cunoscut mai multi barbati,dar momentan traieste cu un barbat mai in varsta cu 22 deani!Acum ,dupa 2 ani,mi-a intentat divort,profitand de faptul ca eu am ramas fara loc de munca(am muncit in Germania,dar patronul nu ne-a dat salariul,si am fost nevoit sa vin acasa ,cu biletul oferit de autoritatile germane)!Impreuna cu parintii mei crestem o fetita de 4 ani, pe care o revendica sotia!Va rog sfatuiti-ma cum sa procedez pentru a-mi putea pastra fetita!Detin poze compromitatoare ,ca dovada ainfidelitati ei,la 4 zile de la sosire in Germania!Va multumesc!B-)
Dacă va trebui să vă luptați pentru custodia fetiței, va fi greu, în instanță se va ține seama de situația dvs. financiară.Dacă soția va dovedi că are venitrui mai mari și deci posibilități mai mari de a-i oferi fetiței un trai decent, va putea câștiga.Evident, se va ține seama de interesul superior la minorului, ca principiu esențial atunci când este vorba despre minori.
Ați putea încerca amiabil rezolvarea acestei probleme, eventual prin mediere.
La divorț, faptul că ați putea dovedi infidelitatea soției, va fi posibilă reținerea culpei acesteia în privința ruperii relației dintre dvs.Însă acest lucru nu va fi de natură să împiedice încredințarea custodiei minorei mamei.
Sotia dvs. este stabilita acolo? Are domiciliu, casa, toate cele?
PS: va intreb asta fiiindca ati spus ca a plecat in Germania de 2 zile. Apoi ati spus ca a stat cu mai multi barbati acolo, deci nu e prima plecare in Germania. (sau alta tara)
Chiar daca traieste o viata dubioasa?cu mai multi barbati?poate duce fetita in acea atmosfera depravata?ce educatie mai poate primi acel copil?am fotografii care reflecta viata ei din Germania?
Tutela fetita
tatanedumerit
buna ziua,am si eu o problema. am o fetita de 2 ani si 6 luni,si doresc obtinerea custodiei fetitei. nu sant casatorit si nici cununat cu mama fetitei. fetita ... (vezi toată discuția)
Divort
almawap
sunt casatorit de un an si jumatate din care a rezultat o fetita.
La 7 luni cand avea fetita, sotia s-a gandit ca trebuie neaparat sa plece in strainatate ... (vezi toată discuția)