avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

sunt casatorit de un an si jumatate din care a rezultat o fetita.
La 7 luni cand avea fetita, sotia s-a gandit ca trebuie neaparat sa plece in strainatate (spania). Intr-un final am fost de acord s-o las sa plece. A stat o luna si nu s-a acomodat si s-a intors acasa... Dupa ceva timp (nu mult) i s-a evit o ocazie si a plecat iar (scotia) pentru 3 luni jumate.---Acolo a cunoscut un alt barbat.---
A venit acasa si dupa o saptamana a plecat iar (anglia) si acum dupa o luna de zile mi-a dat un telefon sa-mi spuna ca vrea sa ne despartim (divortul)
-Motivul ca a cunoscut pe altcineva (mai bun ca mine,mai muncitor si care alearga dupa bani mai multi).

Stam impreuna de 6 ani la domiciliu ei (mi-am facut si mutatie ca eu sunt din alta localitate)
Fica noastra a ramas in grija mea si a parintilor ei.
Acum daca vom divorta,eu va trebuii sa ma mut (cu chirie...ori in localitatea mea).
Sotia mi-a spus clar ca, custodia copilului vrea sa-i apartina desi momentan nu e in tara.
Care sunt sansele ca , custodia sa imi revina mie (ca tata)?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:01, 17 Octombrie 2016
Ambii veti exercita autoritatea parinteasca. Poate la divort revine in tara si probabil ca minorul va locui cu ea, avand in vedere si varsta mica a fetitei.
Puteti sa va mutati de acum cu chirie cu tot cu fata , sa puteti dovedi ca sunteti capabil sa o ingrijiti si singur. Introduceti divortul si pe calea ordonantei presedintiale, cereti ca fetita sa locuiasca cu dvs provizoriu, pana la hot finala de divort. Nu stiu ce sansa aveti, dar puteti incerca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga mamei cu un copil de 3 luni Beatrice. Beatrice. Buna ziua. Sunt mamă a unui copil de 3 lunițe. Nu sunt casatorita demult, deoarece ne-am casatorit imediat dupa nasterea copilului. Căsnicia sau, relatia ... (vezi toată discuția)
Custodie minor reborn reborn Am 36 de ani si am format un cuplu impreuna cu sotia timp de 15 ani. Ne-am casatorit in 2000. Fetita noastra s-a nascut in 2003 in Romania. Mama locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Sotia m-a parasit teetw116 teetw116 Sotia a plecat la munca in Germania,de 2 de zile!Acolo a cunoscut mai multi barbati,dar momentan traieste cu un barbat mai in varsta cu 22 deani!Acum ,dupa 2 ... (vezi toată discuția)