avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carti de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carti de identitate

Buna ziua. poate sa imi spuna si mie cineva daca au aparut noile carti de identitate? S-au daca se stie o data de cand vor intra in vigoare... Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iunie 2014
cristi4sanem, utilizator
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 21:42, 7 Iunie 2014
Avand in vedere prevederile legale, pana in prezent, nu a fost stabilita data pentru emiterea primei carti electronice de identitate si nici data la care vor fi pusi in legalitate cu astfel de documente toti cetatenii", a declarat, la solicitarea noastra, Laura Cusa, Comisar sef de politie in cadrul Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date.

Nu se mai stie nimic de vreo data oficiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie romana susana.magyari susana.magyari am plecat in 1972 in usa si nu am renuntat la cetatenia romana, unde pot sa ma adresez pentru a dobandi un document care sa ateste cetatenia romana , ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat Gina43 Gina43 As dori sa merg in Romania dar pasaportul meu este expirat din 2010 e posibil sa intru in tara chiar daca este expirat? (vezi toată discuția)
Calatorie in uk la 15 ani fara parinti IustinVel IustinVel Buna ziua,fiind in varsta de 15 ani, cum pot calatori in UK la un prieten? De ce acte am nevoie pe langa procura de la parinti si pasaport? Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)