Buna ziua am si o problema,am loc de parcare in sectorul 6 platit
la primarie si am o rulota parcata in acel loc unde seara mai sta fetita mea de 8 ani cu prietenele cind este frig afara si se mai joaca diverse jocuri. Eu am tras din apartamentul meu personal un cablu de lumina deoarece bateria rulotei se descarca foarte repede sa pot avea lumina cind se insera,Acum 2 zile m-am pomenit cu politia comunitara care in urma unei reclamatii rau voitoare mi-a verificat actele rulotei,actele locului de parcare si care a constata ca totul este in regula mi-au spus ca pot sta in rulota atita timp cit nu se face galagie care sa afecteze spatiul public dar mi-au spus ca am nevoie de autorizatie de la enel pentru cablu de curent si eu l-am scos.DACA ESTE NEVOIE DE AUTORIZATIE UNDE SE POATE FACE CERERE SI CARE SUNT ACTELE NECESARE.
"Este nevoie de autorizatie" generic vorbind, pentru ca in fapt enelul nu o sa va dea autorizatie pentru rulota respectiva, doar in cazul in care sa spunem ca acolo este organizare de santier de exemplu (ceea ce nu este cazul) si atunci autorizatia este temporara si nu definitiva, adica pana la realizarea constructiei definitive. Puteti sa faceti o incercare la enel la ghiseu - informatii (fara sanse de izbanda, dpmdv).