avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

Sall.am produs un accident fiind sub influenta alcolului 0.97.va rog sa ma ajutati sa stiu care sunt urmarile si la ce trb sa ma astept
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:36, 8 Iunie 2014
Ati fost la spital pt probe e sange?
0.97 se incareaza in infractiune (dosar penal)
Va puteti astepta la inchisoare cu suspendare sau cu executare si ca veti ramane fara permis.
Permisul de conducere va fi anulat. Puteti sa obtineti un nou permis dand examen pentru toate categoriile avute dupa un an de la data la care hotararea judecatoreasca a ramas definitiva (daca condamnarea este cu suspendare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident andreyutzu22 andreyutzu22 Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere Lucica15 Lucica15 In data de 28.09. Sotul meu a fost sub influenta bauturilor alcoolice si a lovit usor intr.un stalp de iluminat,fara victime sau alte daune...a venit politia, ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)