avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Printrun act de donatie mama mia dat un teren pe care eu am construit cu autorizatie(2003) .Mama a decedat in 1991 iar in actul de mostenire ceilalti mostenitori recunosc ca sunt vecinin cu terenul pe care am eu donatia. Acest teren lam vandut la o sora a mea care la randul ei la vandut fiului ei . IN 2010 avem sentinta de partaj judiciar in care se stipuleaza ca terenul donat pe care eu am construit lam vandut surorii mele astfel neintrand la partajul judiciar.In 2012 sora mea solicita Anularea actului de vanzare catre ea .
Este intemeiata solicitarea de anulare act vazand ca ea a acceptat donatia catre mine prin mai multe evenimente si anume: actul de mostenire ,vanzarea catre ea,vanzarea ei catre fiul ei,partajul judiciar.?
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 08:31, 9 Iunie 2014
pe ce motiv solicită sora anularea contractului de v/c?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie Leordeanu Leordeanu Am vandut unei surori un imobil primit in donatie de la mama noastra (tatal decedat),vanzarea am facuto dupa moartea mamei si dupa ce am solicitat act de ... (vezi toată discuția)
Mostenitori Leordeanu Leordeanu In urma decesului parintilor ei mama noastra(vaduva) obtine certificat de mostenitor si anume teren 250mp si constructii . In 1990 mama i-mi doneaza 5000mp( ... (vezi toată discuția)
Anulare acte juridice CC73 CC73 Buna ziua, Pe terenul mai multor mostenitori care se afla in indiviziune,fiica uneia din mostenitori a obtinut in urma declaratiilor false si a partajului ... (vezi toată discuția)