avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conflicte de Muncã ºi Asigurãri Sociale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Conflicte de Muncã ºi Asigurãri Sociale

Buna ziua, nu stiu ce trebuie facut in cazul de fata, precizez ca nu am avocat, pot cere unu din oficiu
Complet: C13
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamanta a sumei de 239.361 lei reprezentând contravaloare prejudiciu . Cu apel în 10 zile de la comunicare ce se depune la Tribunalul Bucure?ti Sec?ia a VIII a Civila Conflicte de Munca si Asigurari Sociale. Pronunţată în şedinţa publică
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 10 Iunie 2014
Nu vi se intampla nimic, daca nu aveti bunuri in proprietate care pot fi executate silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii neplatite aliceee aliceee Buna ziua. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: Pana de curand (22.06.2012) am lucrat la o firma de pariuri sportive care se pare ca a uitat ca ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar - avocat cozma_mirela cozma_mirela \\"public\\" - nu pot edita titlul :) Buna ziua, Peste cateva zile am un proces pe civil, ,litigii de munca, prima infatisare pe fond. Crezusem ca ma ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar in apel AKO AKO Buna ziua, As dori sa stiu daca am fost scutita de taxa intr-un dosar, iar acel dosar a ajuns in apel ramane valabila scutirea de taxa, sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)