avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cenzorii si auditul intern la o societate comerciala ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cenzorii si auditul intern la o societate comerciala pe actiuni

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: la o societate pe actiuni, care presteaza un serviciu de utilitate publica (salubrizarea orasului), mai sunt necesari cenzorii atata timp cat exista un auditor extern si un auditor intern?

Alte discuții în legătură

Auditori la sa??pe ce perioada?? adela05 adela05 Va rog sa-mi spuneti daca legea imi impune un anumit termen pentru mandatul auditorilor la un SA, sau acesta poate sa fie pe orice perioada? Multumesc (vezi toată discuția)
Demisii cenzori si contractare auditor financiar ela-ela ela-ela Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie la o societate comerciala pe actiuni unde statul este actionar majoritar: In anul 2011 membri comisiei de ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de propietari luis29 luis29 buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de asociatia de propietari si anume: 1. Daca dau in judecata Asociatia de Propietari pentru neplata unor ... (vezi toată discuția)