avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare permis suspendat

cum se calculeaza cele 30 de zile suspendare permis?
am predat azi, 10 iunie, de la politie mi-au spus ca incepand de maine 11 iunie sa socotesc 31 zile, si chiar daca pica la sfarsit de saptaman pot sa circul cu masina
Cel mai recent răspuns: magu68 , utilizator 17:47, 10 Iunie 2014
Se calculeaza asa cum v-au spus cei de la politie.
dupa spusele politistului cele 31 zile se implinesc pe 11 iulie, as intra in posesia permisului pe 12 iulie (sambata, zi nelucratoare) dar tot el a spus ca chiar daca nu e zi lucratoare si nu am de unde ridica permisul pot sa circul linistit cu masina ca trec 31 zile. Asa o fi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de apel sau recurs sperantagabi sperantagabi la termenul de 30 de zile pentru un apel se calculea zile calendaristice sau zile lucratoare fara sinbata si dumineca ,Va multumesc! (vezi toată discuția)
Mai pot face recurs? Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Am primit hotararea pe 22 iunie ( s-a judecat la litigii de munca), mai pot face recurs s-au am pierdut acest drept? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul depunere contestatie aleirbag aleirbag Buna ziua ! Asi dori sa stiu exact cum se calculeaza termenul depunerii unei contestatii, adica se considera numarul zilelor calendaristice sau numarul ... (vezi toată discuția)