avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Traducere acord iesire din tara minor Australia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Traducere acord iesire din tara minor Australia

Este necesara traducerea procurii in engleza pentru plecarea in Australia a unui minor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:40, 11 Iunie 2014
Nu.
Acordul va e necesar numai la iesirea din tara.
E necesara traducerea doar daca va cer acordul la obtinerea vizei.
La intrarea in Australia,in aeroport,nu o sa imi ceara procura?
Nu ii intereseaza cum ati iesit, ii intereseaza cum intrati, conteaza sa aiba documentele necesare- pasaport, viza..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie si circulatia in strainatate a minorilor lizidesign lizidesign Buna ziua, Sant cetatean roman cu dubla cetatenie, la fel ca si cei 2 copii ai mei. Detinem, fiecare, pasapoarte individuale, pt ambele cetatenii. Pentru ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a pleca in străinătate cu un minor anamaria20210 anamaria20210 Buna ziua! Vreau sa plec in excursie împreuna cu fiul meu minor in afara țării ! Ce acte imi sunt necesare? Menționez ca am de la judecătorie o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Pt iesirea din tara cu un minor creatza_ani2008 creatza_ani2008 pentru a veni in romania cu un minor este nevoie de procura din partea tatalui daca copilul are pasaport, si tatal este prezent in aeroport . (vezi toată discuția)