vand la taraba in piata.vin 2 persoane la masa ta sa cumpere 5 kg cartofi care costa 10 lei.se uita ca la mesele alaturate de masa ta vecii nu sunt la masa.le cantaresti 5 kg cartofi,iar ei ati dau 10 lei.ei banii de la ei si ii pui in buzunar.ei ati spun: dar nu mi-ai dat restul ti-am dat 50 lei.tu ai spui:nu mi-ati dat 50 lei ci doar 10 lei,dupa care pleaca.se duc la politie si spun ca au cumparat 5 kg cartofi si ti-au dat 50 lei ,iar tu nu le-ai mai dat restul.ce se poate intampla ?avand in vedere ca ei sunt 2 iar tu esti singur fara nimeni in prejur[unul din ei este martor pentru celalalt care te acuza,spunand ca uitati era de fata si prietenul meu cea de a doua persoana]?>si ce poti pati tu ca vanzator ?
Stimate user, cred că ați mai postat cândva această speță ( ipotetică, după cum pare) , și ați primit și răspunsuri.Am rugămintea să veniți cu spețe care au o bază reală și nu ipotetică, pentru că nu vă învățăm noi cum să fentaț i cumpărătorii.Mulțumesc.
Merele lipsa
mariusbt1
vand la taraba in piata,vine o persoana sa cumpere mere 2 kg. ami da banii[exp:10 lei] si ai dau rest corect[6 lei].pleaca putin mai incolo, ia 2 mere din ... (vezi toată discuția)