avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... merele lipsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

merele lipsa

vand la taraba in piata,vine o persoana sa cumpere mere 2 kg. ami da banii[exp:10 lei] si ai dau rest corect[6 lei].pleaca putin mai incolo, ia 2 mere din punga si i le da altei persoane sa le manance. vine inapoi la masa de unde a cumparat merele dupa 1 minut si spune ca ai lipsesc doua mere si daca nu ai dau cele 2 mere care lipsesc ,se duce la politie si vine cu plitia la mne la masa. cum demonstrez ca i-am dat exact 2 kg de mere si nu i-a lipsit nici un mar?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:04, 19 Februarie 2013
ma acuza ca l-am furat de 2 mere. logic ca politia l-ar crede pe cumparator.ar putea sa ma creada si pe mine ca spun adevarul[ca i-am dat exact 2 kg de mere]?
nu cred ca are vreo sansa mai ales ca nu sunteti singur in toata piata si mai sunt si altii prin imprejurimi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege se aplică în cazul furtului la cântar din supermarket-uri? Numby Numby Buna ziua, Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa. De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv aceasta intamplare mariusbt1 mariusbt1 vand la taraba in piata.vin 2 persoane la masa ta sa cumpere 5 kg cartofi care costa 10 lei.se uita ca la mesele alaturate de masa ta vecii nu sunt la masa.le ... (vezi toată discuția)
Banii dati mariusbt1 mariusbt1 vand la taraba,vine cineva sa cumpere ceapa de 7 lei.ami da 10 lei ai dau restul si pun banii in buzunar.dupa ce pun banii in buzunar,persoana respectiva ... (vezi toată discuția)